Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Last van pluizig haar?

Een van de meest gestelde vragen in kapsalons: hoe kom ik af van mijn pluizige haar? Veel mensen hebben last van pluizende lokken. Haar dat kroest, snel breekt en alle kanten op pluist, veel mensen vinden dit lastig. Goede verzorging is de key.  Hieronder lees je ook meer over oplossingen met een langdurig resultaat.

Image
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-
Image

Wat kan ik doen tegen pluizig haar?

Pluishaar ontstaat vaak doordat het haar te droog is. Veelvuldig föhnen en stijlen is dan ook niet erg behulpzaam om pluis te voorkomen. Maar wat kan je dan doen om de pluizig en frizzy hair te verminderen?  In veel shampoos zitten agressieve sulfaten. Deze sulfaten beschadigen het haar, waardoor het breekbaar wordt en nog meer gaat pluizen. Ook drogen deze sulfaten het haar uit. Om pluizig haar tegen te gaan is het heel belangrijk om een shampoo te gebruiken waar geen sulfaten in zitten. Je haar wassen met goede producten helpt mee aan een minder pluizige coupe.

Sulfaatvrije producten

Als je pluizig haar hebt, heeft het  haar hydratatie en voeding nodig om gezond en sterk te blijven. Na shampoo moet je altijd een conditioner zonder sulfaten gebruiken om de haarschubben te voeden, versterken en te beschermen. Voor de ultieme voeding gebruik je voorafgaand aan de conditioner het porosity mask. Dit masker dringt diep door in het haar en zorgt voor diepe hydratatie. Sluit af met de Softliss argan oil en de (botoxhair) leave-in spray. Dit zorgt voor een maximale anti-pluis verzorging.

Landurig pluisvrij haar?

Wil je pluizig haar echt goed aanpakken? Ga dan voor de Softliss Botoxhair behandeling. Dit is een professionele haarbehandeling die qua uitvoering lijkt op een keratine behandeling en die  het haar zacht, pluisvrij en gezond maakt. De botoxgel versterkt het haar met de eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Het resultaat van de behandeling blijft 4-6 maanden lang zichtbaar en voelbaar.

Pluis verminderen én krul behouden?

De Softliss botoxhair behandeling wordt ook veel gedaan bij mensen die hun krul willen behouden, maar af willen van het pluizige haar. De botoxhair behandeling zorgt er ook voor dat het haar handelbaar wordt en makkelijker in model te brengen is. Wanneer je krullen hebt, en het na de botoxhairbehandeling een keer glad wil maken, zal je zien dat dit veel makkelijke gaat.

De ultieme anti-pluis behandeling

Softliss Botoxhair herstelt beschadigd haar tot in de kern op moleculair niveau. Gebroken verbindingen in de haarstructuur worden hersteld en versterkt. Dit proces zorgt ervoor dat het haar verbeterd en dat schade wordt hersteld en in de toekomst wordt voorkomen. Gebroken verbindingen in het haar worden opnieuw opgebouwd, waardoor je sterk, glanzend gezond haar krijgt. Het is een ultieme hydratatie behandeling waardoor pluis verdwijnt. Het resultaat is na de behandeling direct zichtbaar.

Image
Pluizig haar?

Wat kan je doen tegen pluizig haar? Wil je langdurig pluisvrij haar of wil je wél je krullen behouden, maar dan zonder pluis? Lees verder hoe dit werkt.

Bekijken
Keratine en haartypen

Ontdek welke keratine van Softliss het best past bij de verschillende haartypen.

Bekijken
Meer over Softliss Botoxhair

Dit is wat je moet weten over Softliss Botoxhair. Het unieke twee-stappen systeem dat bijdraagt aan gezond en pluisvrij haar.

Bekijken
Review expert Softliss Botoxhair

Door Vogue NL uitgeroepen tot beste kroeshaar kapper van Nederland vertelt over haar ervaringen met Softliss Botoxhair.

Bekijken

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-