Softliss ultra totaalpakket Keratine

Alles wat jij als hair professional nodig hebt om te kunnen starten met Keratine behandelingen in jouw salon.

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Softliss ultra totaalpakket Keratine

Alles voor elk type haar in 1 Pakket! Belangrijkste kenmerken van dit Ultra Pakket
Softliss keratine Strawberry step 2: Speciaal ontwikkeld voor kleur hoogte 1-5. Zeer aan te raden voor dun en broos haar en kroeshaar.
Softliss keratine Chocolat step 2:   Speciaal ontwikkeld voor kleur hoogte 5-8. Zeer aan te raden voor droog, beschadigd haar en krullend dik haar.
Softliss keratine Gold Plus step 2: Speciaal ontwikkeld voor kleur hoogte 8-12. Ideaal voor fijn haar en geverfd en geblondeerd haar.

– Zachter, glanzender en pluisvrij haar.
– Herstelt, versterkt en hydrateert.
– Op basis van natuurlijke ingrediënten.
– Zonder formaldehyde

Let op: Softliss Sterilizing System Step 1 is het product dat dient te worden gebruikt voorafgaand aan het keratine System Step 2. De behandeling wordt afgesloten met Softliss Mask system Step 3.

Waarom je als hair professional niet zonder keratine kan
De hoeveelheid keratine neemt af en het haar raakt beschadigd door invloeden van buitenaf. Denk aan föhnen, verven, stijlen, overmatig borstelen, chemische behandelingen, verkeerde stylingproducten, zonlicht, zeewater, chloor en het natuurlijke verouderingsproces. De keratine zet het herstelproces in gang. Dankzij een keratine behandeling wordt het haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd.

Verlengen resultaat keratine behandeling
Goede haarverzorgingsproducten zijn essentieel voor een langdurig resultaat. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar, dit blijft gemiddeld 3 tot 5 maanden. Hoe beter de klant het haar verzorgd met de juiste haarverzorgingsproducten, hoe langer resultaten zichtbaar blijven en hoe meer tijd er tussen de behandelingen kan zitten. Tijdens de Masterclass Botoxhair en Keratine leggen we je uit hoe je de beste resultaten kunt bereiken op verschillende typen haar.

Masterclass Botoxhair en Keratine
Wil je met eigen ogen resultaten zien en alles leren over botoxhair en keratine? Kies dan de Masterclass die bij jou past en leer van onze experts hoe je de beste resultaten kunt bereiken.

Nieuw bij Keralicious