Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Softliss Botoxhair

De Softliss botoxhair behandeling is een revolutionaire methode om droog, pluizig, poreus en onhandelbaar haar weer zacht, pluisvrij en gezond te krijgen. Het is een unieke haarherstel behandeling die er in twee stappen voor zorgt dat haarverbindingen worden hersteld en versterkt. Na de behandeling is het haar direct zichtbaar gezonder.

Image
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-

Starterspakket

Speciaal voor hair professionals die nieuw zijn bij Keralicious zijn er starterspakketten ontwikkeld. Er is een pakket speciaal voor Softliss Botoxhair, een pakket voor Magic Hair en een combinatiepakket. 

Voor wie is botoxhair geschikt?

Softliss Botoxhair is geschikt voor alle haartypen. Dus ook voor krullen! Het is belangrijk om het haar voorafgaand aan de behandeling te beoordelen om de klant te kunnen informeren over de te verwachten resultaten. Tijdens de masterclass Botoxhair en Keratine leggen we uit wat het effect is op krullen. De krul gaat meer open en pluis vermindert. Ook vertellen we meer over de effecten op verschillende typen haar. Softliss Botoxhair is  onmisbaar in iedere salon. 

Kenmerken

 • Haarbotox vermindert pluis en werkt anti-frizz.
 • Botoxhair is een intensieve voeding voor het haar.
 • Haarbotox versterkt en beschermt het haar en vermindert haarbreuk.
 • Herstelt beschadigd haar.
 • Het zorgt voor glanzend, zacht en handelbaar haar.
Image

Verlengen resultaat Botoxhairbehandeling

Goede haarverzorgingsproducten zijn essentieel voor een optimaal langdurig resultaat van de botoxhair behandeling. Door de shampoo en de conditioner van Softliss in combinatie met het porosity mask, de botoxhair leave-in spray en de argan oil van Softliss te gebruiken, verleng je het effect van de botoxhair behandeling. Deze nazorg vormt een belangrijk onderdeel van het haarverbeteringsproces. Met de juiste verzorging blijven de haren lange tijd gezond, glanzend en pluisvrij. Het resultaat is 2 tot 5 maanden zichtbaar. Het resultaat kan zelfs langer dan 5 maanden merkbaar blijven bij klanten die de behandeling vaker herhalen en het haar goed verzorgen.

Masterclass Botoxhair & Keratine

Wij raden hair professionals aan om een masterclass botoxhair en keratine te volgen. Tijdens de masterclass wordt veel uitgelegd over Softliss haarbotox. Kies de masterclass die bij jou past:

 • Masterclass A: See and learn
  Zie met eigen ogen het resultaat van de behandeling en leer van de experts in 1 dag hoe je de beste resultaten kunt bereiken.
 • Masterclass B: Do and learn
  Leer in 1 dag hoe je de beste resultaten kunt bereiken door zelf de behandeling uit te voeren op jouw eigen model.
 • Masterclass C: Op maat
  Een Masterclass op maat in jouw salon organiseren of een 1 op 1 masterclass volgen bij onze expert? Vraag een offerte aan.
20 feb
A: See and Learn 20-02-2023 Nog enkele plaatsen beschikbaar
20 mar
A: See and Learn 20-03-2023 Nog enkele plaatsen beschikbaar
17 apr
A: See and Learn 17-04-2023 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-