Bionaza intensive leave-in spray

Deze intensive repair leave-in spray van Bionaza is verrijkt met antioxidanten en met keratine. Deze leave-in spray beschermt het haar, werkt vochtwerend en biedt UV bescherming en heeft een heerlijke geur.  Verzorgt het haar intens en werkt ideaal als ontklitter, ook bij het knippen van het haar is deze ideaal.

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Bionaza intensive leave-in spray

Ontdek de kracht van de Intensive Repair Leave-in Spray van Bionaza, speciaal ontwikkeld voor professionele haarverzorging. Deze geavanceerde formule, verrijkt met antioxidanten en eratine, biedt meerdere voordelen voor droog haar in één handig product. Deze leave-in spray beschermt het haar tegen schadelijke invloeden, zoals vervuiling en hitte-stylingtools, dankzij zijn antioxidanten. Het werkt vochtwerend, waardoor het haar glad en pluisvrij blijft, zelfs bij vochtig weer. Bovendien biedt het UV-bescherming, waardoor de haarkleur langer behouden blijft.

Deze spray is niet alleen een geweldige ontklitter, maar ook een ideale hulp bij het knippen van het haar. Het verbetert de handelbaarheid en zorgt voor gelijkmatige en precieze sneden.

Voed droog haar intens en geef het de verzorging die het nodig heeft met de Intensive Repair Leave-in Spray van Bionaza. Een essentieel product voor professionele haarverzorging dat het haar beschermt, ontwart en een heerlijke geur achterlaat.

Belangrijke kenmerken

  • Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden zoals vervuiling en hitte.
  • Houdt het haar glad en pluisvrij, zelfs bij vochtig weer.
  • Beschermt de haarkleur tegen vervaging door de zon.
  • Ontklitter: Vermindert klitten en knopen in het haar.
  • Ideaal bij het knippen: Verbetert de handelbaarheid voor gelijkmatige en precieze sneden.
  • Voedt droog haar intens.
  • Laat een heerlijke geur achter op het haar.

 

Nieuw bij Keralicious

Andere suggesties…