Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Over Keralicious

Wij helpen hair professionals de mooiste resultaten te behalen, door met zorg geselecteerde producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die fijn zijn om mee te werken en door kappers optimaal te informeren over botoxhair, keratine en haarverzorging. Wij leveren uitsluitend aan professionals en zijn trots op ons exclusieve assortiment.

Image
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-

Wie zijn wij

Kappersgroothandel Keralicious is de partner voor kappers en hair professionals die gezond haar net zo belangrijk vinden als de mooiste resultaten. Onze focus ligt op innovatie, natuurlijke ingrediënten en de hoogste kwaliteit. 

Cecilia is kapster en heeft meer dan 30 jaar ervaring met professionele haarbehandelingen. Samen met dochter Valérie heeft zij 10 jaar geleden Keralicious opgericht om haarprofessionals kennis te laten maken met keratines en haarbotox van Bionaza en Softliss en MK Professional, zodat salons ultieme haarverzorging kunnen aanbieden en de beste en mooiste resultaten kunnen bereiken.

Pluizig haar?

Wat kan je doen tegen pluizig haar? Wil je langdurig pluisvrij haar of wil je wél je krullen behouden, maar dan zonder pluis? Lees verder hoe dit werkt.

Bekijken
Keratine en haartypen

Ontdek welke keratine van Softliss het best past bij de verschillende haartypen.

Bekijken
Meer over Softliss Botoxhair

Dit is wat je moet weten over Softliss Botoxhair. Het unieke twee-stappen systeem dat bijdraagt aan gezond en pluisvrij haar.

Bekijken
Review expert Softliss Botoxhair

Door Vogue NL uitgeroepen tot beste kroeshaar kapper van Nederland vertelt over haar ervaringen met Softliss Botoxhair.

Bekijken

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-