Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

VogueNL: 'Beste kapper voor kroeshaar in NL'

Manuela is een van de beste hair professionals van Nederland en vorig jaar door Vogue uitgeroepen tot een van de 5 beste salons voor Kroeshaar. 

Van begin af aan is Manuela vaste klant bij Keralicious voor Softliss. Wij zijn er trots op dat Manuela al jaren een van onze vaste experts is op onze Masterclass Botoxhair & Keratine.

Image

Manuela over Softliss

“Softliss is een geweldig merk. Ten eerste is het een veilig product. Het prikt niet op de hoofdhuid, er komt geen nare geur vanaf en het zorgt niet voor een benauwende lucht in de kapsalon. Dat is met sommige producten wel anders, dan moet je alle ramen van de salon openzetten om te kunnen ademen. Softliss ruikt zelfs lekker en de resultaten zijn geweldig. Daardoor is het makkelijk te verkopen, het maakt klanten blij.''

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-

Manuela over de Botoxhair behandeling

''Botox voedt het haar, herstelt het en geeft jouw haar vitaminen. Na een botoxbehandeling glanst je haar, is het makkelijk kambaar en je blijft je volume behouden. Ook dit is voor ongeveer drie tot zes maanden.”

''Uiteraard is het resultaat ook geweldig. Als je krullen hebt, krijg je alleen maar mooiere krullen. De producten van Softliss zijn makkelijk aan te brengen, makkelijk te drogen en fijn om mee te werken. De klant heeft tijdens de behandeling nergens last van.”

Image

'Meer dan 30 Softliss botoxbehandelingen per maand.'

“In mijn kapsalon doe ik meer dan 30 botoxbehandelingen per maand. Er is bijna geen dag dat ik geen botox- of keratinebehandeling doe. Regelmatig spreek ik met klanten die niet geloven dat Softliss een verschil maakt. Zo kreeg ik vorige week een dame in de salon. Ze had een afspraak gemaakt om een keratinebehandeling te doen. De dame in kwestie had afrohaar. Het was behoorlijk gebroken. De keratine zou in dit geval haar haren alleen maar stijver maken.
Zij vertelde dat ze niet geloofde dat een botoxbehandeling verschil kon maken. Een andere kapper had haar ooit verteld dat botox alleen werkte bij mensen met makkelijk haar en al helemaal niet bij mensen met afrohaar. Dan begint voor mij het spel. Nadat ik uitgelegd had wat Botox van Softliss voor haar haren kon doen, beloofde ik haar dat als ze geen resultaat zou zien, ze één jaar gratis behandelingen bij mij kreeg.”

Toen ik klaar was met de botoxbehandeling kon ze het inderdaad niet geloven. Ze had nu makkelijk haar, het zag er gezond uit, en ze kon het weer makkelijk doorkammen. Ik heb haar bewezen dat botox van Softliss óók voor afrohaar werkt. Niets is onmogelijk! Ze kreeg tranen in haar ogen.

Dat bewijst maar weer hoe belangrijk mooi haar voor mensen is. Met een mooi kapsel ben je zekerder van jezelf. Je kapsel is een deel van je identiteit. Daarom ben ik altijd op zoek naar een kapsel dat aansluit op het karakter van mijn klant. Dat is echt mijn missie. Van buiten laat ik zien hoe jij van binnen bent.”

Image

Wie is Manuela?

“Ik ben Braziliaanse, oorspronkelijk kom ik uit Fortaleza. Dat ligt in Het Noordoosten van Brazilië. In 2012 ben ik in Nederland mijn eerste kapperszaak begonnen. Dat was best pittig. Mijn Nederlands was op dat moment nog niet zo goed. Ik zag andere kapsalons marketingcampagnes opzetten, maar ik wilde het anders doen. Ik wilde duurzame relaties met mijn klanten opbouwen. Daarom besloot ik niet te gaan voor bijvoorbeeld flyeren, of andere dure manieren van reclame maken. Mond-tot-mondreclame was waar ik mij op wilde richten. Die strategie is tot op de dag van vandaag niet veranderd.”

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-