Bionaza Proteïne behandeling step 1 en step 2 (32oz)

Verzorgende proteïne behandeling. Mooie behandeling waarmee je de klant in jouw salon extra verzorging kunt bieden. Twee stappen systeem dat de haarstructuur beschermt, versterkt en de elasticiteit vergroot. Het product dringt diep door in de haarvezel waardoor haarverbindingen worden versterkt en beschermd.

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Bionaza Proteïne behandeling step 1 en step 2 (32oz)

Ultieme verzorging
Klanten die het belangrijk vinden om hun haar goed te verzorgen kan geadviseerd worden om regelmatig in de salon een proteïne behandeling te doen. Ook als het haar zeer beschadigd is, is het goed om een aantal weken voorafgaand aan de botoxhair of keratinebehandeling het haar te herstellen met de Bionaza proteïne behandeling.

Gebruik
Stap 1: Breng aan op de hoofdhuid, masseer het in de hoofdhuid zodat schuim te ontwikkelt. Herhaal dit 1 tot 3 keer om het haar grondig te reinigen en het detox proces te beginnen. Laat het product van step 1 vervolgens bij de laatste wasbeurt 5 minuten inwerken. Vervolgens volledig uitspoelen om alle productresten te verwijderen.
Stap 2: Pas Step 2 toe vanaf de wortels, waarbij je het product naar de uiteinden masseert, terwijl je de lokken zachtjes kneedt. Laat het 20 minuten inwerken met een warme handdoek rond de haren. Spoel de haren uit en style ze zoals gewenst. Aanbevolen gebruik: eenmaal per week.

Tip
Je kunt stap 2 als extra verzorging toevoegen aan het ontkleuringsproces. Meng 15ml van Step 2 voor elke 30-60ml van de lightener. Verwijder de lightener met Step 1 shampoo. Sluit af met het Bionaza Blond Masker. Laat het 10-15 minuten op het haar zitten en spoel het uit. Hoe lang je het laat zitten hangt af van de kleur van het haar en hoeveel gele/brassige tonen er in zitten.

Nieuw bij Keralicious