Lizze Photon Extreme

De Photon Lizze is een “photonisch” systeem voor een sneller en krachtiger proces voor de botoxhair behandeling, keratinebehandeling, hydratatie, haarreconstructie en styling van de haren.

De blauwe lichtgolven stimuleren en verbeteren het resultaat van de keratine en haarbotox behandeling. De rode lichtgolven versterken de haarvezel.

*kan ook gebruikt worden voor: permanenten, haarkleuren, balayage, relaxen.

 

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Lizze Photon Extreme

Wat doet de Photon Lizze Extreme?

De Photon Lizze Extreme versnelt de botoxhair en Keratine behandeling en verbetert de resultaten;
De haarvezel wordt verzacht en de botoxgel en Keratine wordt beter in het haar gefixeerd. Het zorgt voor uniformiteit in het behandelproces.

Blauw Licht:
De blauwe lichtstralen ontspannen het haar. Door dit photonisch systeem komt de keratine weer terug in het haar. Het draagt bij aan het herstellen en glad maken van het haar.

Rood Licht:
De rode lichtstralen dragen bij aan het versterken van het haar en het  voorkomen haaruitval. Het licht dringt door op de aangebrachte plaats en bereikt de cellen en stimuleert hun metabolisme. De voedingstoffen van de behandeling worden beter opgenomen.

Gebruiksaanwijzing:

Wanneer de botox of keratine is aangebracht op het haar. Gebruik de photon lizze extreme met het blauwe licht voor 10-15 minuten op alle delen van het haar. Gebruik een fijne kam terwijl je met de photon over het haar schijnt. Wacht 20 minuten en maak de behandeling helemaal af. Daarna kun je op het droge haar nog 5 minuutjes met de photon over het haar. (in de Masterclass vertellen we er meer over)

Aanvullende informatie;
Inhoud: Tasje met  Photon en 2 zonnebrillen. Het is een zeer licht apparaat en heel handig in gebruik. Een voordeel is dat je met de Photon Lizze niet per haarstreng hoeft te verzorgen, want het licht bestrijkt het gehele hoofd.


For english read below

Photon Lizze is provided with very high technology, capable of providing spectacular results in the hair strands. This is because its 450-nanometer Blue light waves come into direct contact with the hair cuticle, achieving longer lasting and surprising results. In addition, its 600-nanometer Red Light activates circulation and strengthens the hair fiber.

Blue led light

Used for hair treatment with greater safety, providing with cold light rays, making techniques such as hair straighteningn and relaxation. Because the use of Photon Lizze returns the keratin to the hair. It is a progressive brush accelerator photonic system; permanent brushes; dyes; whaling; relaxations; reconstruction and straightening.

Red led light

The capillary led is indicated for any type of hair loss regardless of the cause because it works by photoestimulation. Light penetrates the applied site, reaches the cells, and stimulates their metabolism. This translates into better nutrient utilization, better toxin clearance, accelerated cell division, accelerated epithelial growth with better healing, increased protein synthesis.

Nieuw bij Keralicious