Softliss Sterilizing shampoo step 1

Dit product speciaal ontwikkeld om het haar voor te bereiden op de Softliss Botoxhair Zero en keratinebehandelingen. Step 1 reinigt het haar volledig, neemt de chemische stoffen weg die achter zijn gebleven in het haarfolikel. Maakt het haar vetvrij. Speciaal ontworpen om de haarfolikels te openen en klaar te maken voor Step 2.

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Softliss Sterilizing shampoo step 1

Belangrijke kenmerken:

Grondige reiniging: Softliss Sterilizing Step 1 zorgt voor een diepe reiniging van het haar, waarbij alle opgebouwde chemicaliƫn, residuen en overtollig vet worden verwijderd. Dit zorgt voor een schone en gezonde basis voor verdere behandelingen. Was het haar dan ook een aantal keren tot dat het goed schoon is. Dit voor een beter resultaat van de haarbotox of keratinebehandeling.

Veilig en mild: Het product is speciaal geformuleerd om mild te zijn voor zowel het haar als de hoofdhuid. Het bevat geen agressieve chemicaliƫn die schade kunnen veroorzaken, waardoor het geschikt is voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar en chemisch behandeld haar.

Geschikt voor professioneel gebruik: Softliss Sterilizing Step 1 is ontwikkeld speciaal voor alle Softliss Salonbehandelingen Step 2.

Nieuw bij Keralicious