Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Haarbotox voor gezonder haar

Haar botox geeft een gezonde boost aan het haar. Het is een een intensief verzorgende en sterk voedende behandeling met een hoge concentratie werkzame ingrediënten die beschadigd en zwak haar herstellen en het weer zacht, sterk gezond en glanzend maken.

Beschadigde haarvezels door bijvoorbeeld zon of hitte worden gereperaard. Een combinatie van ingrediënten als antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen dringen diep door tot de haarvezel om deze te herstellen. Na de botoxhair behandeling is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar.

Image

Denk naast haarbotox, ook aan deze tips:

Eet gezonde en gevarieerde voeding

Een gezonde voeding is essentieel voor gezond haar. Haar bestaat voornamelijk uit eiwitten, dus het is belangrijk om voldoende eiwitrijke voedingsmiddelen te eten. Daarnaast zijn voedingsmiddelen rijk aan vitamine C, zoals citrusvruchten, aardbeien, kool en paprika, belangrijk voor de bloedcirculatie in de hoofdhuid en de groei van nieuw haar. 

Gebruikte goede haarverzogingsproducten

Goede haarverzorging helpt het het haar te hydrateren, versterken en verzachten, wat kan helpen om beschadiging te voorkomen. Kies een shampoo, conditioner, masker leave-in spray en argon oil die bij jouw haartype past.

Gebruik de juiste stylingproducten

Het gebruik van stylingproducten, zoals haarlak, mousse en gel, kan leiden tot beschadiging van het haar. Kies producten met natuurlijke ingredienten en vermijd producten met alcohol, die het haar uitdrogen. Probeer ook om je haar niet te vaak te föhnen of te stijlen.

Image

Resultaat haarbotox behandeling verlengen

Goede haarverzorgingsproducten zijn van groot belang voor een optimaal langdurig resultaat van de haarbotox behandeling. Door de shampoo en de conditioner van MK Professional Hairbotox  in combinatie met het Hairbotox Mask, de MK leave-in creme en de MK serum te gebruiken, verleng je het effect van de botoxhair behandeling. Het resultaat is 2 tot 6 maanden zichtbaar. 

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-