Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Wat kost haarbotox?

De prijzen van de producten die nodig zijn voor de professionele Softliss Botoxhair behandeling, zijn uitsluitend zichtbaar voor de klanten van Keralicious. Keralicious is een kappersgroothandel en levert uitsluitend aan hairprofessionals. Wil je prijzen zien of producten bestellen? Vraag dan hieronder in 1 minuut eenvoudig een account aan.

 

Wat kost een haarbotoxbehandeling in een salon?
Wat een consument in een salon betaalt voor een botoxhair of keratinebehandeling verschilt per salon en is afhankelijk van de staat, lengte en dikte van het haar. Wil je hier advies over? Bel of mail ons gerust!

Image

Producten met haarbotox bestellen?

Uitsluitend haarprofessional met een KVK-nummer kunnen de producten van MK Professional, Softliss en Bionaza bij Kappersgroothandel Keralicious bestellen. Ben je consument? Dan verwijzen wij je graag door naar een  partnersalon bij jou in de buurt. Daar kan je een haarherstelbehandeling doen en de verzorgende MK Professional, Softliss of Bionaza nazorgproducten kopen. Stuur een mail naar info@keralicious.nl en wij laten jou weten bij welke salons je terecht kan.

Masterclass Botoxhair & Keratine

Om de beste resultaten te bereiken met de MK Professional  botoxhair; -Bontx en Biotin behandelingen, vinden wij het als kappersgroothandel Keralicious belangrijk dat haarprofessionals goed zijn geïnformeerd over de producten en de behandelingen. Daarom organiseren we maandelijks voor haarprofessionals de Masterclass voor haar professionals.

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-