Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Hair Botox en gekleurd haar!

Tip voor gekleurd haar:
Het geeft de voorkeur om 1-2 weken te wachten. (geef het haar een pauze). Maar het kan eventueel wel.

Bij gekleurd haar: De MK Behandeling eerst, daarna het haar 2-3 keer wassen met de verzorgende shampoo  van MK.  Nu kun je de kleur behandeling toepassen.

Bij blonderen doe je de MK behandeling na het blondeerproces. Ook 2-3 keer wassen en daarna de MK behandeling toepassen.

Image
Image

Toepassing van de Platinum Blond Hair Botox

Als eerste voorbereiding voor de MK Hair Botox behandeling gebruik je de MK Hair Botox Pre shampoo. Daarna is het haar klaar voor stap 2: Hair Botox.
Hair Botox wordt bij gekleurd haar gemengd met MK Platinum botox. Dit om colorshifting tegen te gaan. Leer meer over deze behandelingen op de Masterclass.

Image
Image

Hoe werkt Botox en Platinum Botox?

Botox en Platinum Botox herstellen beschadigde haarvezels dankzij het krachtige concentraat van actieve ingrediënten. Dit zorgt voor hydratatie, voeding, glans en zachtheid. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

  • Niet op basis van keratine
  • Gemakkelijk + comfortabel in gebruik
  • Geen agressieve chemicaliën of formaldehyde
Image
Image

Formaldehyde vrij

De MK Botox en de MK Platinum Blonde Haiur Botox is 100% formaldehyde vrij. De behandelingen  produceren geen schadelijke dampen en geuren. De producen zijn volledig veilig voor uw klanten en personeel. De behandelingen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor iedere kapsalon en heel fijn in gebruik.

Masterclass MK Professional

Word een haarherstel expert. Leer in 1 dag alles over botoxhair, Biotin, Bontx en de aftercare producten. Tijdens de Masterclass leer je alles over de behandelingen van MK Professional. Wij demonstreren een van de salonbehandeling op een model. We geven je veel informatie over de behandelingen en de producten. Na de masterclass kan je de behandelingen direct toepassen in jouw kapsalon. De Masterclass is alleen voor kappers en professionals uit het kappersvak.

   
Dagopleiding in jouw salon – onbeperkt aantal personeelsleden Nog enkele plaatsen beschikbaar
10 jun
Look en Learn MK Professional 10-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
24 jun
Do en Learn MK Professional 24-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
15 jul
Look en Learn MK Professional 15-07-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-