Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

MK voor mooie krullen

Krullen zijn uniek en verdienen een speciale behandeling die hun schoonheid en gezondheid benadrukt. Daarom heeft MK Professional een reeks behandelingen ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om de krullen van jouw klanten te helpen stralen.

Image

MK Haarbotox voor krulbehoud

Kunnen de krullen van jouw klant een boost gebruiken? Zijn ze dof, beschadigd of hebben ze hun veerkracht verloren? De MK Professional haarbotox is de perfecte oplossing voor krullend haar. Deze behandeling is ontwikkeld om krullen te versterken, hydrateren en vernieuwen. Je klanten zullen versteld staan van de verbeterde textuur en glans die deze behandeling biedt. Het resultaat? Levendige krullen die prachtig zijn om te zien!

Image

MK BTX Express Repair voor krullen

Heeft je klant behoefte aan een snelle opfrissing van de krullen? De MK Botox Express is een compacte behandeling die in een mum van tijd zorgt voor directe glans en levendigheid. Ideaal voor degenen die een druk schema hebben, maar niet willen inleveren op een perfecte kruluitstraling behandeling. Het resultaat is 4 tot 6 weken zichtbaar. 

MK Majestic Anti-Aging Hair Treatment

De MK Professional Anti Aging behandeling voor krullen is een geavanceerde formule die helpt bij het verbeteren en herstellen van verouderingseffecten op het haar. Deze Anti-Aging treatment biedt herstellende en verzorgende eigenschappen, wat resulteert in onmiddellijk zichtbaar glanzender en zijdezacht haar. Het resultaat is een frisse, jeugdige uitstraling die het zelfvertrouwen van je klanten een boost geeft.

Image

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-