Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Exclusieve kappersmerken

Wij van kappersgroothandel keralicious zijn zeer selectief in de merken die wij aanbieden aan kapsalons in Nederland, Duitsland  en België. Op dit moment zijn wij de officiële distributeur van drie exclusieve merken:

  1. MK Professional
  2. Softliss
  3. Bionaza

Bij alle drie de merken bestaat het assortiment uit producten voor professionele haarbehandelingen en ultiem verzorgen nazorgproducten. Mooie producten die de klant na een haarbehandeling mee naar huis kan nemen. 

Image
Image

Een kappersgroothandel die meedenkt

Ben jij voor jouw kapsalon op zoek naar nieuwe kappersmerken van de hoogste kwaliteit? De experts van onze kappersgroothandel denken graag met jou mee om te kijken welke merken het beste bi jouw kapsalon passen. Kappersgroothandel Keralicious levert uitsluitend aan professionals uit het kappersvak. Je kunt alleen bij onze online kappersgroothandel prijzen zien en producten bestellen, als je een account hebt aangevraagd. 

Image
Image

Aan de slag met onze kappersmerken

Wil jij als haar professional aan de slag met het aanbieden van de botoxhairbehandeling, keratinebehandeling en ultiem verzorgende haarproducten? Dan is Keralicious een goede en betrouwbare partner voor jouw salon. Vraag een account aan om producten prijzen te zien en producten te kunnen bestellen, of kom naar onze volgende Masterclass!

   
Dagopleiding in jouw salon – onbeperkt aantal personeelsleden Nog enkele plaatsen beschikbaar
22 apr
Do en Learn MK Professional 22-04-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
06 mei
Look en Learn MK Professional 06-05-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
27 mei
Do en Learn MK Professional 27-05-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
24 jun
Do en Learn MK Professional 24-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-