Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Image
Image

De Visie van Keralicious

Eigenaresse en kapster Cecilia verlegt de grenzen in de kappersbranche. Dankzij haar innovatieve aanpak en passie voor haarherstel en haarbehandelingen tilt ze de kapperbranche naar een hoger niveau. Door voortdurend te vernieuwen en verbeteren, onderscheidt MK Professional zich van andere merken in de kapperbranche.  De Visie van Keralicious  zijn een inspirerend voorbeeld in de kapperswereld.

MK Professional zet nieuwe standaarden in haarverzorging, haarstyling en haarherstel, waardoor kappers wereldwijd vertrouwen op MK Professional voor uitstekende resultaten. Dit zorgt voor gezond, glanzend, sterk en prachtig gestyled haar, en transformeert salons naar een hoger niveau.

Maak kennis met MK Professional, het baanbrekende kappersmerk dat de wereld van haarverzorging opnieuw definieert. Onder de leiding van eigenaresse Cecilia Plasmans biedt Keralicious innovatieve haarherstelbehandelingen die speciaal zijn ontwikkeld om uw klanten een ongeëvenaarde salonervaring te bieden. Ons mooie merk MK Professional, belooft ultieme verzorging en herstel voor beschadigd haar, met resultaten die zichtbaar zijn vanaf de eerste behandeling. Ontdek de kracht van MK Professional en geef uw klanten de gezonde, glanzende lokken waar ze altijd van hebben gedroomd. MK Professional – waar innovatie en zorg samenkomen voor het beste haarherstel.

Waarom kies je voor MK Professional in je salon

MK Professional is een waardevolle toevoeging voor elke salon. Dit kappersmerk biedt hoogwaardige producten die zorgen voor optimale haarherstel en haarverzorging. Dankzij de innovatieve formules en professionele kwaliteit kun je met MK Professional je klanten de beste resultaten bieden. Het merk staat garant voor glanzend, gezond, sterk en prachtig haar, waardoor jouw salon zich onderscheidt en klanten keer op keer tevreden de deur uit gaan.

Voordelen voor Uw Salon

  • Klantenloyaliteit: Exclusieve, hoogwaardige producten versterken de loyaliteit van uw klanten.
  • Expertise en Vertrouwen: Werken met een professioneel merk verhoogt de expertise en het vertrouwen in uw diensten.
  • Concurrentievoordeel: De exclusiviteit van MK Professional geeft u een duidelijk voordeel in de markt.
Image
Image

Exclusief voor Kappers

Beste Kapper, in de dynamische wereld van haaherstel is het cruciaal om producten te gebruiken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en exclusief zijn voor professionals zoals u. MK Professional, exclusief verkrijgbaar bij Keralicious, biedt precies dat.

Waarom MK Professional?

Hoogwaardige Kwaliteit: MK Professional producten zijn ontwikkeld met de nieuwste technologieën en hoogwaardige ingrediënten, wat resulteert in uitstekende en langdurige resultaten voor uw klanten.
Exclusiviteit voor Professionals: MK Professional is speciaal ontworpen voor kappers en salons, wat betekent dat u producten kunt aanbieden die niet in reguliere winkels en kappersgroothandels verkrijgbaar zijn.

Breed Assortiment: Met een uitgebreide lijn van Haarbotox, Bontx, Biotin, shampoos, conditioners, stylingproducten en behandelingen, biedt MK Professional oplossingen voor elke haarsoort en -behoefte.

Ondersteuning en Training: Keralicious biedt uitgebreide ondersteuning en training om u te helpen optimaal gebruik te maken van MK Professional producten en uw klanten de beste ervaring te bieden.

 

Image
Image

Hoe kan ik MK Professional Bestellen

Bestel MK Professional producten eenvoudig en direct via Keralicious. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare levering en staan klaar om u te adviseren.

Keralicious is een kappersgroothandel gespecialiseerd in haarbotox en keratine, en levert uitsluitend aan professionals. Vraag hieronder in 1 minuut eenvoudig een account aan zodat je prijzen kunt zien en producten kunt bestellen.

Neem Contact Op

Voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen, neem contact op met Keralicious via onze website, e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste keuzes te maken voor uw salon.
mail: info@keralicious.nl
Tel: 0031 6 4619 7711

Image
Image

Formaldehyde vrij

De MK Botox en de MK Platinum Blonde Haiur Botox is 100% formaldehyde vrij. De behandelingen  produceren geen schadelijke dampen en geuren. De producen zijn volledig veilig voor uw klanten en personeel. De behandelingen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor iedere kapsalon en heel fijn in gebruik.

Masterclass MK Professional

Word een haarherstel expert. Leer in 1 dag alles over botoxhair, Biotin, Bontx en de aftercare producten. Tijdens de Masterclass leer je alles over de behandelingen van MK Professional. Wij demonstreren een van de salonbehandeling op een model. We geven je veel informatie over de behandelingen en de producten. Na de masterclass kan je de behandelingen direct toepassen in jouw kapsalon. De Masterclass is alleen voor kappers en professionals uit het kappersvak.

   
Dagopleiding in jouw salon – onbeperkt aantal personeelsleden Nog enkele plaatsen beschikbaar
10 jun
Look en Learn MK Professional 10-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
24 jun
Do en Learn MK Professional 24-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
15 jul
Look en Learn MK Professional 15-07-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-