Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Wat heb je nodig voor een MK Hairbotox behandeling?

 

De voorbehandeling met Step 1 is cruciaal voor het succes van onze haarbehandelingen. Dit product reinigt diep, verwijdert onzuiverheden en bereidt het haar voor op verdere behandelingen. Door de hoofdhuid en haarvezels grondig te detoxen, zorgt Step 1 ervoor dat de actieve ingrediënten van de volgende stappen beter kunnen doordringen en effectief hun werk kunnen doen. Deze essentiële stap helpt bij het verbeteren van de algehele resultaten, waardoor het haar gezond, sterk en stralend wordt.

Image
Image

Hersteld MK Hairbotox Pro Step 2 je haar?

Ja zeker, de MK Hair Botox Pro Step 2 is een geavanceerde herstellende en gladmakende behandeling die in de haarcortex werkt. Met tal van innovatieve ingrediënten zorgt de Hair Botox ervoor om handelbaar, glanzend en verjongd haar te creëren.

Image
Image

Hoe verzorg je je haar na een MK Hairbotox behandeling

Gebruik altijd de juiste nazorgproducten na een MK Hair Botox-behandeling om de resultaten te maximaliseren. Deze hoogwaardige producten ondersteunen het herstelproces, behouden de gladheid en glans, en versterken de haarstructuur. Door consistent de aanbevolen producten te gebruiken, kunnen de voordelen van de behandeling tot wel 6 maanden aanhouden. Investeer in de juiste nazorg om ervoor te zorgen dat het haar gezond, sterk en stralend blijft. Kwalitatieve nazorg is essentieel voor langdurige tevredenheid en optimaal resultaat.

Geen agressieve chemicaliën of formaldehyde

Image
Image

Formaldehyde vrij

De MK Botox en de MK Platinum Blonde Haiur Botox is 100% formaldehyde vrij. De behandelingen  produceren geen schadelijke dampen en geuren. De producen zijn volledig veilig voor uw klanten en personeel. De behandelingen zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor iedere kapsalon en heel fijn in gebruik.

Masterclass MK Professional

Word een haarherstel expert. Leer in 1 dag alles over botoxhair, Biotin, Bontx en de aftercare producten. Tijdens de Masterclass leer je alles over de behandelingen van MK Professional. Wij demonstreren een van de salonbehandeling op een model. We geven je veel informatie over de behandelingen en de producten. Na de masterclass kan je de behandelingen direct toepassen in jouw kapsalon. De Masterclass is alleen voor kappers en professionals uit het kappersvak.

   
Dagopleiding in jouw salon – onbeperkt aantal personeelsleden Nog enkele plaatsen beschikbaar
08 jul
Look en Learn MK Professional 08-07-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
19 aug
Look en Learn MK Professional 19-08-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
26 aug
Do en Learn MK Professional 26-08-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
02 sep
Do en Learn MK Professional 2-09-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
16 sep
Do en Learn MK Professional 16-09-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
21 okt
Do en Learn MK Professional 21-10-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-