Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Waarom moet ik MK Nazorg gebruiken

Nazorgproducten zijn cruciaal na onze haarherstelbehandelingen. Ze bevorderen het herstel proces, versterken nieuw haar en helpen bij het behouden van de resultaten. Onze hoogwaardige producten zijn speciaal ontwikkeld om aan de unieke behoeften van herstellend haar te voldoen, waardoor klanten verzekerd zijn van optimale zorg en langdurige tevredenheid. Investeer in kwaliteit voor duurzaam haarherstel en gezonde groei.

Nazorgproducten zijn van groot belang na onze haarherstelbehandelingen om optimale resultaten te waarborgen.

 

Image

MK Nazorgproducten zijn exclusief

Onze MK Shampoos en Conditioners zijn van uitzonderlijke kwaliteit en spelen een essentiële rol bij het herstellen en versterken van het haar. Deze producten reinigen niet alleen grondig, maar voeden ook diepgaand, waardoor het haar gezond en glanzend blijft.

Daarnaast bieden onze MK Serums en MK Leave-in Creme intensieve verzorging die helpt bij het verminderen van breuk en het bevorderen van een gezonde haargroei. De Hydromist hydrateert het haar diepgaand en maakt het zacht en handelbaar, terwijl de Fast Blow Dry-spray het droogproces versnelt en het haar beschermt tegen hittebeschadiging.

Deze hoogwaardige nazorgproducten zorgen ervoor dat het haar na de herstelbehandeling in topconditie blijft, met een zijdezachte textuur en een intense glans. Investeer in onze premium MK-producten voor duurzaam haarherstel en een blijvend schitterende uitstraling.

Image

Voor wie zijn de MK Nazorgproducten geschikt?

De MK Professional Nazorgproducten vormen een exclusieve haarlijn, geschikt voor iedereen, dus voor alle haartypen, ook zonder herstelbehandeling te gebruiken. Ze bieden intensieve verzorging, herstellen het haar en geven een zachte, glanzende finish voor een gezonde uitstraling.

Image

Hoe vaak een haarbotox boost?

Hoe vaak je de botoxhair behandeling doet, is afhankelijk van de staat van het haar. De behandeling kan al na 4 weken herhaald worden. We raden aan om bij zeer beschadigd haar het haar voorafgaand aan de botoxhair behandeling goed te verzorgen met het Softliss Proteïne masker. Daarna kan de Softliss botoxhair behandeling worden gedaan. 

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-