Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Voordelen Argan Oil

Een van de grootste voordelen van arganolie voor haar is dat het de vochtbalans van het haar herstelt. Voor mensen met droog en beschadigd haar is dit daarom een onmisbaar haarproduct. Beschadigde haarvezels door bijvoorbeeld zon of hitte worden gereperaard. 

De Softliss Argan Oil is al bijna 10 jaar een bestseller. Waarom? Natuurlijk product, heerlijk geur en maakt het haar niet vet!

Image

Hoe werkt Argan Oil voor het haar?

Breng een druppel Argan Oil aan op je hand. Wrijf dit in de handpalm en breng aan in de punten van het haar. De arganolie dringt diep door in de haarschacht en herstelt de natuurlijke oliën die nodig zijn om het haar gezond te houden. Dit resulteert in glanzender, sterker en gezonder uitziend haar.

Stel jij je haar regelmatig aan hitte bloot? Dan is het heel belangrijk om Argan Oil te gebruiken om het haar te beschermen en de vochtbalans op peil te houden.

Arganolie heeft ook een lichtgewicht textuur, waardoor het haar niet verzwaard wordt en gemakkelijk te stylen is.

Image

Argan Oil maakt krullen mooier!

Arganolie vergroot de elasticiteit van het haar. Dit is fijn voor mensen met krullend haar,  omdat helpt om de natuurlijke veerkracht van het haar te behouden. Arganolie voorkomt gespleten haarpunten tegen, waardoor het haar er langer gezond uitziet.

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-