Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Tips voor Lovely Curly Hair

  1. Was het haar zorgvuldig: Gebruik een zachte shampoo en conditioner die speciaal zijn ontworpen voor krullend haar. Vermijd overmatig wassen, aangezien dit de natuurlijke oliën uit het haar kan verwijderen.

  2. Voorkom frizz: Gebruik een leave-in conditioner (MK leave-in conditioner) om het haar te hydrateren en frizz te voorkomen. Bovendien kan een anti-frizz product het haar helpen glad te houden.

  3. Bescherm tegen hitte: Gebruik hittebeschermende producten (MK Fast Blow Dry) wanneer je het haar föhnt, stijlt of krult. Dit zal helpen beschadiging te voorkomen en de krullen zullen langer mooi blijven.

  4. Laat het haar natuurlijk drogen: Als je het haar laat drogen met een handdoek, kan het haar beschadigd raken. Laat het haar liever natuurlijk drogen of gebruik een diffuser bij het föhnen. 

  5. Gebruik de juiste producten: Kies producten die specifiek zijn ontworpen voor krullend haar, zoals curl definers, en een Goede serum. Onze MK Professional lijn heeft 3 verschillende serum voor diverse type haar. Vermijd producten die alcohol bevatten, aangezien dit het haar kan uitdrogen.

  6. Knip regelmatig: Laat regelmatig de uiteinden van het haar knippen om splits en beschadiging te voorkomen.

Knippen van krullen

Er zijn gespecialiseerde kniptechnieken voor krullend haar die de natuurlijke structuur respecteren. Het haar wordt droog en schoon geknipt, zodat de kapper de krullen één voor één kan bijwerken en direct kan beoordelen hoe ze vallen. Na het knippen wordt het haar gewassen en gestyled met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor krullend haar.

De stylingproducten van MK Professional zijn perfect voor deze aanpak. De MK leave-in crème kan zowel op nat als droog haar worden gebruikt en biedt diepe hydratatie en definitie zonder te verzwaren. Voor extra gedefinieerde krullen is de MK Fast Blow Dry ideaal. Dit product werkt uitstekend met een diffuser, definieert de krullen en versnelt de droogtijd.

Onze combinatie van gespecialiseerde kniptechnieken en hoogwaardige producten biedt een complete oplossing voor de verzorging en styling van krullend haar. Voor meer informatie over onze producten, prijzen en bestellingen, neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren.

Image
Image
Image

De beste producten voor krullen

 

Krullend haar vereist speciale zorg om de natuurlijke schoonheid en gezondheid te behouden. Onze MK Professional Aftercare-producten zijn ontwikkeld om de unieke behoeften van krullend haar te vervullen. Verrijkt met hoogwaardige ingrediënten, definiëren, hydrateren en beschermen ze de krullen, terwijl ze pluis verminderen. De Aftercare-lijn omvat shampoo, conditioner, stylingproducten, serums en behandelingen die krullend haar versterken en de glans en veerkracht verbeteren.

Voor meer informatie over de Aftercare-lijn, prijzen en bestellingen, neem contact op met ons. We adviseren de MK Professional Hydromist, MK leave-in conditioner en de MK Fast Blow Dry voor optimale resultaten.

Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-