Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Twee eenvoudige stappen

Als eerste voorbereiding voor de MK Biotin behandeling gebruik je de MK Majestic Clarifying Shampoo. Daarna is het haar klaar voor stap 2: Biotin. Biotin wordt vaak gemengd met MK Platinum botox. 

Image
Image

Hoe werkt Biotin?

Biotin herstelt beschadigde haarvezels dankzij het krachtige concentraat van actieve ingrediënten, waaronder argon olie, aminozuren en natuurlijke eiwitten. Dit zorgt voor hydratatie, voeding, glans en zachtheid. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Image
Image

Formaldehyde vrij

De MK Biotin is 100% formaldehyde vrij. De behandeling produceert geen schadelijke dampen en geuren. Het product is volledig veilig voor uw klanten en personeel. De behandeling is op basis van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor iedere kapsalon en heel fijn in gebruik.

Masterclass MK Professional

Word een haarherstel expert. Leer in 1 dag alles over botoxhair, Biotin, Bontx en de aftercare producten. Tijdens de Masterclass leer je alles over de behandelingen van MK Professional. Wij demonstreren een van de salonbehandeling op een model. We geven je veel informatie over de behandelingen en de producten. Na de masterclass kan je de behandelingen direct toepassen in jouw kapsalon. De Masterclass is alleen voor kappers en professionals uit het kappersvak.

   
Dagopleiding in jouw salon – onbeperkt aantal personeelsleden Nog enkele plaatsen beschikbaar
26 feb
Do en Learn MK Professional 26-02-24 Nog enkele plaatsen beschikbaar
11 mar
Look en Learn MK Professional 11-03-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
25 mar
Do en Learn MK Professional 25-03-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
25 apr
Do en Learn MK Professional 22-04-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
27 mei
Do en Learn MK Professional 27-05-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
24 jun
Do en Learn MK Professional 24-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-