Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Wat is haarbotox

Haarbotox, zoals die van MK Professional, is een effectief voedingssupplement met unieke werkzame stoffen die het haar een boost geven. De samenstelling van haarbotox kan variëren per merk, maar typische ingrediënten omvatten antioxidanten, hyaluronzuur, oliën, vitamine B5 en E, keratine, en collageen - een essentieel proteïne voor het herstel van droog, broos, of beschadigd haar.

Image
Image

Voor wie is haarbotox geschikt?

Deze botoxhair behandeling van MK Professional, is geschikt voor elk haartype, maar toont extra voordelen bij droog, dof, of beschadigd haar.

Zelfs als je haar dunner wordt, futloos, of pluizig is, kan haarbotox een merkbaar verschil maken. In tegenstelling tot chemische behandelingen maakt haarbotox het haar niet zo steil als bijvoorbeeld keratine-behandelingen. Haarbotox maakt het haar weer gezond, gehydrateerd en zorgt voor minder kans op breken.

Image
Image

Hoe vaak haarbotox herhalen?

De frequentie van haarbotoxbehandelingen van MK Professional, hangt af van de conditie van het haar. Bij zeer beschadigd haar zal de tijd tussen de eerste behandelingen korter zijn, enkele maanden. Hoe vaker je de behandeling hebt herhaald, hoe meer tijd er tussen de behandelingen kan zitten. 

Wat kost een haarbotox behandeling?

De prijs voor een kappersbehandeling met haarbotox begint doorgaans vanaf €150,-. De behandeling neemt enkele uren in beslag, afhankelijk van de lengte, dikte en staat van het haar. Ook is de hoeveelheid product die nodig is per behandeling afhankelijk van de hiervoor genoemde factoren.  Tijdens onze Masterclass geven we hier meer informatie over. 

   
Dagopleiding in jouw salon – onbeperkt aantal personeelsleden Nog enkele plaatsen beschikbaar
10 jun
Look en Learn MK Professional 10-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
24 jun
Do en Learn MK Professional 24-06-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar
15 jul
Look en Learn MK Professional 15-07-2024 Nog enkele plaatsen beschikbaar

Nieuw bij Keralicious?

Om prijzen te zien én om te bestellen dien je in het bezit te zijn van een account. Nog geen account? Maak eenvoudig een account aan om partner te worden van Keralicious. Wij leveren uitsluitend aan hair professionals met een kvk-nummer.

Nieuw bij Keralicious
Exclusieve partner voor hair pro­fessionals
Snelle levering
Gratis verzending boven €150,-