Softliss keratine Gold Plus step 2

Professionele keratinebehandeling speciaal voor blond, geverfd en geblondeerd haar. Deze keratinebehandeling is speciaal ontwikkeld voor droog, kwetsbaar en poreus haar. Deze Softliss keratinebehandeling zorgt voor zachter, gladder, glanzender en pluisvrij haar.

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Softliss keratine Gold Plus step 2

Let op: Softliss Sterilizing System Step 1 is het product dat dient te worden gebruikt voorafgaand aan Gold Plus keratine behandeling. De behandeling wordt afgesloten met Softliss Mask system Step 3.

Belangrijkste kenmerken
– Speciaal ontwikkeld voor kleur hoogte 8-12.
– Zachter, glanzender en pluisvrij haar.
– Ideaal voor fijn haar en geverfd en geblondeerd haar.
– Herstelt en versterkt.
– Straightening-therapie.
– Op basis van natuurlijke ingrediënten.
– Zonder formaldehyde

Waarom je als hair professional niet zonder keratine kan
De hoeveelheid keratine neemt af en het haar raakt beschadigd door invloeden van buitenaf. Denk aan föhnen, verven, stijlen, overmatig borstelen, chemische behandelingen, verkeerde stylingproducten, zonlicht, zeewater, chloor en het natuurlijke verouderingsproces. De keratine zet het herstelproces in gang. Dankzij een keratine behandeling wordt het haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd.

Verlengen resultaat keratine behandeling
Goede haarverzorgingsproducten zijn essentieel voor een langdurig resultaat. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar, dit blijft gemiddeld 3 tot 5 maanden. Hoe beter de klant het haar verzorgd met de juiste haarverzorgingsproducten, hoe langer resultaten zichtbaar blijven en hoe meer tijd er tussen de behandelingen kan zitten. Tijdens de Masterclass Botoxhair en Keratine leggen we je uit hoe je de beste resultaten kunt bereiken op verschillende typen haar.

Masterclass Botoxhair en Keratine
Wil je met eigen ogen resultaten zien en alles leren over botoxhair en keratine? Kies dan de Masterclass die bij jou past en leer van onze experts hoe je de beste resultaten kunt bereiken.

Nieuw bij Keralicious