Softliss Mask System step 3

Softliss Mask System Step 3 is de laatste stap in het proces van de Softliss Keratine behandelingen en de Softliss Magic Hair behandeling. Het is een diepwerkende vochttherapie en geeft het haar een gezonde look. Mask System Step 3 hydrateert intens en zorgt voor extra bescherming bij de Magic Hair en keratinebehandeling.

Snelle levering in Nederland
Gratis verzending vanaf €150,-
Veilig en makkelijk online betalen

Meer over Softliss Mask System step 3

Softliss Mask Sealer Step 3 is de laatste stap van de Softliss Salonbehandeling, waaronder de Diamond Plus, Gold Plus, Chocolate en Strawberry. Het is een hydraterend masker dat bedoeld is om het haar te voeden en te hydrateren na de behandeling. Door deze laatste stap toe te passen, wordt het haar verzacht, glad en gehydrateerd, waardoor het er gezond en glanzend uitziet.  Kortom, Softliss Mask Sealer Step 3 is een belangrijke stap om de haarbehandeling af te ronden en het gewenste resultaat te bereiken.

Belangrijke Kenmerken

  • Hydratatie: Het masker biedt intense vochtinbrengende eigenschappen die droog haar hydrateren en revitaliseren.
  • Voeding: Het bevat voedende ingrediënten die essentiële voedingsstoffen aan het haar leveren, waardoor beschadigd haar herstelt.
  • Verzachting en gladheid: Het maakt het haar glad en gemakkelijker te kammen, waardoor het zijdezacht wordt.
  • Bescherming tegen beschadiging: Het sluit de haarschubben, versterkt het haar en beschermt tegen hitte, vervuiling en stylingtools.
  • Verbeterde glans: Het geeft het haar een gezonde, stralende glans, waardoor het er mooi en verzorgd uitziet.

 

Nieuw bij Keralicious

Andere suggesties…